המתכון: שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

המצרכים לבצק:

1/2 ק"ג קמח כוסמין מלא
1/2 כוס שמן קוקוס
1 כוס מים חמימים
1/2 כוס סוכר קנים אורגני

המצרכים למילוי:

3 תפוחים ירוקים חתוכים לחתיכות קטנות
1/2 כוס סוכר קנים אורגני
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מצרכי הבצק בקערה עד לקבלת בצק אחיד,רך ומעט דביק.
2. משטחים את הבצק לפיתה דקה.
3. מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה ומניחים במרכז הבצק לכל אורך הבצק. מקצה לקצה.
4. מקפלים את הבצק משני הצדדים על המילויי ומהדקים היטב.
5. מניחים את השטרודל בתוך תבנית עם נייר אפייה.
6. מורחים מעל הבצק מי סוכר קנים בעזרת מברשת אפייה.
7. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

  • הצעת הגשה: ניתן לפזר מעל השטרודל האפוי צימוקים

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!