המתכון: עוגת תפוחים וקינמון

עוגת תפוחים וקינמוןהמצרכים לקוקוט:

1 כף גדושה של קמח כוסמין מלא
1 כף גדושה מאוד של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
מעט תמצית וניל טבעית טהורה
1/2 כפית קינמון
1/8 תפוח
1 כף פתיתי קוקוס
חופן אגוזי מלך
1 כף מיץ תפוזים סחוט טרי
1 קוקוט

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח, מיץ התפוזים, רסק התפוחים, תמצית הוניל, פתיתי הקוקוס והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה.
2. קוצצים את התפוח לקוביות קטנות או לפרוסות ומניחים בקוקוט לפי בחירה: בתחתית, בתוך הבלילה או מעל לקישוט.
3. שופכים את כל הבלילה לקוקוט ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה ומוציאים לצינון קל.
4. קוצצים את אגוזי המלך ומפזרים אותם מעל העוגה האפוייה .

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!