המתכון: מאפינס תפוחים וקינמון

עוגת תפוחים וקינמוןהמצרכים לקוקוט:

1 כף גדושה של קמח כוסמין מלא
1 כף גדושה מאוד של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
מעט תמצית וניל טבעית טהורה
1/2 כפית קינמון
1/8 תפוח
1 כף קרם קוקוס
1 קוקוט

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח, רסק התפוחים, תמצית הוניל, קרם הקוקוס והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה.
2. שופכים את כל הבלילה לקוקוט ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה ומוציאים לצינון קל.
3. אפשר לקצוץ תפוח טרי ולהניח אותו מעל העוגה לקישוט.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!