המתכון: עוגת תפוחים וקינמון

עוגת תפוחים וקינמוןהמצרכים לקוקוט:

1 כף גדושה עם ניעור של קמח מלא תופח
1 כף גדושה מאוד של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
2 כפות קרם קוקוס
מעט תמצית וניל טבעית טהורה
1/2 כפית קינמון
1/8 תפוח
1 כפית סירופ מייפל טבעי
1 קוקוט

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח, קרם הקוקוס, רסק התפוחים, תמצית הוניל והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה.
2. שופכים את כל הבלילה לקוקוט ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה ומוציאים לצינון קל.
3. קוצצים את התפוח לקוביות קטנות ומפזרים מעט קינמון מעל.
4. מניחים את חתיכות התפוח על העוגה ושופכים את סירופ המייפל מעל .

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!