המתכון: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד (טבעוני)

עוגיות שיבולת שועל ושוקולדהמצרכים

כוס שיבולת שועל
כוס קוקוס
150 גרם פצפוצי שוקולד מריר
חצי כוס סילאן
מים לפי הצורך

אופן ההכנה

1. מערבבים את שיבולת השועל, הקוקוס ופצפוצי השוקולד היטב.
2. מוסיפים את הסילאן ומערבבים היטב.
3. מוסיפים כחצי כוס מים פושרים לתערובת ומערבבים היטב. במידה והתערובת לא דביקה יש להוסיף מים.
4. קורצים עיגולים עם ידיים רטובות מעט לתוך תבנית עם נייר אפייה.
5. אופים בחום 200 מעלות למשך כ-20 דקות. כשהעוגיות משחימות מעט הן מוכנות.

מגישים את העוגיות כשהן פושרות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!