לחם דבש אתיופי

המתכון: לחם דבש אתיופי

לחם דבש אתיופיהמצרכים

1 קילו קמח מנופה (מלא, כוסמין, שיפון)
2 כפות שמרים
1 כוס סוכר קנים אורגני
1 כוס דבש / סילאן
2 כוסות מים חמימים
1 כפית קינמון
2 כפות שמן קוקוס
1 חלמון – להברשה (אופציונלי)

אופן ההכנה

1. מערבבים את השמרים הסוכר והמים החמימים.
2. מוסיפים את תערובת השמרים לקערה ובה הקמח, הדבש / סילאן, הקינמון והשמן קוקוס.
3. לשים את הכל עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
4. יוצרים צורה של עיגול ומניחים להתפחה כחצי שעה.
5. מברישים את פני הלחם בביצה (אופציונלי).
6. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-20 דקות.

* הצעה- ניתן לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים וכך יתקבלו לחמניות טעימות ומתוקות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • דונאטס

דונאטס

  • שקשוקה

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-05T01:03:02+00:00