המתכון: פסטה אלי אוליו (טבעוני בריא)

פסטה אלי אוליו

אם מתחשק לכם לפנק את עצמכם- הגעתם למקום הנכון!

פסטה אלי אוליו במרקם מושלם, היא פשוט גן עדן! אתם הולכים לפנק את עצמכם אחריי יום עבודה, לימודים וכל יום שהוא במנה שמגיעה לכם!!
פסטה אלי אוליו מרגיעה, טעימה, טבעונית והיא שווה את זה. אתם פשוט חייבים להכין ועכשיו 🙂 הגיע הזמן לאהוב ולפנק אתכם!!

המצרכים

חבילת פסטה מאורז חום (טבעוני, ללא גלוטן)
1 בצל יבש גדול
30 עגבניות שרי
5 פטריות
15 זיתי קלמטה
5 כפות שמן זית
מים לבישול הפסטה
מלח ואורגנו לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה, במשך כ-7 דקות. שוטפים ומצננים.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
3. חותכים את הבצל לרצועות, מוסיפים למחבת ומערבבים. מטגנים במשך כ-2 דקות.
4. חותכים את הפטריות לרצועות, מוסיפים למחבת ומערבבים. מטגנים במשך כ-2 דקות.
5. חותכים את עגבניות השרי לרבעים, מוסיפים למחבת ומערבבים. מטגנים במשך כ-3 דקות.
6. חותכים את הזיתים, מוסיפים למחבת ומערבבים. מטגנים במשך כדקה.
7. מתבלים במלח ואורגנו לפי הטעם ומערבבים.
8. שופכים את הפסטה למחבת ומערבבים היטב.
9. מבשלים כ-2 דקות והמנה מוכנה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!