המתכון: בראוני'ז ירוני

המצרכים:

250 גרם שעועית שחורה
750 ליטר מים
2 כפות גדושות אבקת קקאו טבעי
40 גרם פתיתי שיבולת שועל דקה
6 תמרים מגולענים מזן מג'הול
6 כפות שמן קוקוס (במצב צבירה נוזל)
קורט מלח הימאלייה

אופן ההכנה:

1. משרים את השעועית השחורה בקערה עם המים למשך לילה, מסננים ומשאירים במסננת עד להנבטה (בקיץ כ-12 שעות, בחורף כ-24/48 שעות).
2. מבשלים את השעועית בסיר עם מים עד להתרככות מלאה.
3. טוחנים בבלנדר את השעועית המבושלת, הקקאו, שיבולת השועל, התמרים, המלח ושמן הקוקוס – עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה .
4. שופכים את הבלילה לתבנית לפי עובי הבראוניז הרצוי (אפשר בתבנית אינגליש קייק).
5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות ומשאירים בתנור כשדלת התנור פתוחה למשך עוד רבע שעה.

*חותכים לריבועים לפחות רבע שעה אחרי שהבראוניז יצאו מהתנור להתקררות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!