סדנת סושי
בעבר סושי נחשב לחטיף זמין ומהיר. כיום הסושי נחשב לארוחה של ממש שבאה במגוון צורות וטעמים.
הסינים מכינים אותו במהירות, יעילות ומלא בריאות – גם אתה רוצים?
אתם מוזמנים להצטרף אלי לסדנת סושי בה נלמד הכנת סוגי סושי שונים, טכניקות בישול ועל מגוון מוצרי המזון מהם נוצר הסושי המדובר.
אז אם אתה מכורים לסושי – הגעתם למקום הנכון!

אנו נקבל את פניכם עם כוס יין והרמת כוסית.
זוהי סדנה אינטימית ומצומצמת בה ניתן לעבוד כיחידים או בזוגות, עד 10 משתתפים.
המאכלים שנכין יחד בסדנת הסושי:
פוטומאקי במילוי ירקות
אינסיידאאוט בציפוי שומשום שחור
ניגירי פטריות ועירית
סלט ירקות שורש יפני
למה כדאי לכם דווקא את הסדנה הזאת?
בסדנת הסושי תלמדו להכין לבד את הסושי שלכם בדיוק בטעמים שאתם אוהבים ובעלות נמוכה יותר (במקום לקנות בחוץ)
סושי משלב טכניקות אשר עוזרות לנו ללמוד בצורה טובה יותר על בישול
איך לבוא מוכנים?
גומייה לשיער, אנרגיות חיוביות, חשק עז לאוכל איכותי וטעים.
משתתפים מספרים
"הסדנה הייתה מקצועית ומלמדת. סוף סוף הבנתי איך מגלגלים וממלאים את הסושי ככה שלא יתפרק לי. מומלץ לכל מכורי הסושי"
"היה כייף ומצחיק לאורך כל הסדנה. אני הולכת להכין סושי לכל המשפחה וסלט ירקות השורש פשוט וואוו"