המתכון: סלט ירוק ברוטב דבש

המצרכים:

1 ראש חסה
1 1/2 כרוב לבן
5 גבעולי סלרי אמריקאי
2 תפוחים ירוקים

לרוטב:

3 כפות דבש
מיץ לימון סחוט מלימון אחד טרי
4 כפות שמן זית
1 כוס מים
1/2 כפית מלח הימאלייה

אופן ההכנה:

1. קוצצים את כל המצרכים לגודל הרצוי.
2. מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בכוס.
3. מוזגים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!