מציות מתוקות לפסח

המתכון: מציות מתוקות לפסח – אפויות (צמחוני)

מציות מתוקות לפסחהמצרכים

5 מצות
1 ביצה
3 כפות סוכר / סילאן
קורט אבקת אפייה
קורט קינמון
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

1. משרים את המצות במים עד שהן רכות מאוד .
2. מפוררים ומועכים את המצות עד לקבלת גוש בצק.
3. מוסיפים את הביצה, אבקת האפייה, הקינמון והסוכר
4. לשים את הכול יחד עד לקבלת עיסה אחידה ויוצרים עיגולים בגודל הרצוי.
5. מניחים על תבנית עם בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
6. מוציאים מהתנור ומצננים.

*הצעה: מפזרים אבקת סוכר על המציות ומגישים חם או קר

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!






2017-03-05T01:54:58+00:00