המתכון: עוגת תפוזים ושוקולד

המצרכים

210 גרם קמח (מלא, כוסמין, שיפון)
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
100 גרם קוקוס טחון
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
185 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
125 מ"ל שמן קנולה
2 ביצים
200 גרם סוכר קנים אורגני
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות גרידת תפוז דקה

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
1. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הקוקוס והשוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
2. בקערה אחרת מערבבים יחד את מיץ התפוזים, השמן, הביצים, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת התפוז.
3. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת מיץ התפוזים ומערבבים. מעבירים את הבלילה לתבנית.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, לכ-30 דקות.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!