המתכון: צפיחית בדבש (טבעוני)

צפיחית בדבשהמצרכים

1 כוס קמח (מלא, שיפון, כוסמין)
1/4 כוס סוכר קנים אורגני
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן
קורט קינמון
מים לפי הצורך
לזיגוג: סילאן

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך ונעים.
2. משטחים לפיתה דקה.
3. מגלגלים את הבצק לרולדה.
4. חותכים את הרולדה שהתקבלה למספר עוגיות לפי הגודל שרוצים.
5. אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות עד לקבלת צבע שחום.
6. מוציאים את העוגיות מהתנור ומזגגים מעל סילאן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!