המתכון: כעכים למימונה

המצרכים לבצק

2 כוס קמח (מלא, שיפון, כוסמין)
קורט מלח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר קנים אורגני
6 כפות שמן
1/2 כוס מים חמימים

לציפויי הכעכים

1 ביצה
100 גרם שומשום

אופן ההכנה

1. מערבבים את השמרים, המים והסוכר יחד בקערה.
2. מערבבים את הקמח, המלח והשמן יחד.
3. מוסיפים את תערובת השמרים לקערת הקמח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
4. קורצים עיגולים מהבצק ויוצרים טבעות (מגלגלים את עיגול הבצק לצורת נחש וסוגרים את הקצוות).
5. נותנים לבצק לתפוח חצי שעה.
6. מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
7. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.

* הצעה- אפשר לפזר מלח גבישי במקום השומשום.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!