קנטוצ'יני

המתכון: קנטוצ'יני ללא גלוטן

קנטוצ'יניהמצרכים לכ-20 עוגיות

70 מ"ל (70 גרם) מים חמימים
1/5 כפית שמרים יבשים
20 גרם סוכר קנים אורגני
100 גרם קמח תמי לביסקוויטים
80 גרם פירות יבשים קצוצים (שזיפים, תמרים, משמשים, אגוזי מלך, חמוציות, צימוקים)
20 גרם חמאת שקדים בכבישה קרה.

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את המים, השמרים והסוכר.
2. מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה חלקה.
3. מוסיפים את חמאת השקדים והפירות היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה הומוגנית.
4. משמנים את כפות הידיים, יוצרים כיכר מתערובת הבצק ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
5. אופים במשך כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש בחום של 160 מעלות. מוציאים ומצננים מעט.
6. פורסים את הכיכר לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומסדרים על רשת התנור.
7. מכניסים לייבוש בתנור בחום של 140 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד לקבלת הפריכות הרצויה.
8. מוציאים מהתנור, מצננים ומאחסנים בקופסא אטומה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-04T23:57:12+00:00