לביבות עדשים ומנגולד לא גלוטן

המתכון: לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן (טבעוני בריא)

לביבות עדשים ומנגולד לא גלוטןהמצרכים

תפוח אדמה בינוני
125 גרם עדשים כתומות מושרות כשעה
1 בצל
1 שן שום קצוצה
1 כף שמן קוקוס
1 גזר
2 עלי מנגולד טריים
1 כף קמח תמי כתום
1 כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מבשלים את תפוח האדמה מועכים אותו לפירה.
2. מבשלים את העדשים עד להתרככות.
3. קוצצים את הבצל, המנגולד והשום ומטגנים אותם קלות במחבת עם שמן הקוקוס.
4. מגרדים את הגזר בפומפייה ומוסיפים למחבת.
5. מערבבים בקערה את הפירה, העדשים הכתומות ותערובת הבצל. מוסיפים את הקמח והתבלינים.
6. יוצרים קציצות עגולות בעזרת הידיים (אפשר גם בעזרת רינג) ומניחים על נייר אפייה.
7. אופים למשך 45 דקות ב-180 מעלות טורבו עד להשחמה.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • דונאטס

דונאטס

  • שקשוקה

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2016-12-12T19:25:48+00:00