המתכון: פלאפל וטחינה (טבעוני)

פלאפל וטחינההמצרכים לפלאפל

4 כפות גדושות של תערובת לפלאפל
2 כפות גדושות של קמח מלא
קורט כמון
1/2 כוס מים

המצרכים לטחינה

4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
1/2 כוס מים
מלח, שום כתוש, פלפל, פפריקה – לפי הטעם

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל מרכיבי הפלאפל עד לקבלת עיסה דביקה.
2. קורצים עיגולים מהעיסה בעזרת כפית ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
4. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי הטחינה עד לקבלת תערובת חלקה.

*הצעה: מוסיפים סלט ירקות טרי ומגישים עם הפלאפל והטחינה

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!