המתכון: לביבות תירס

לביבות תירס

המצרכים

1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כוס קמח חיטה לבן
1/4 כוס שמן
1 כף מלח הימאלייה
1/2 כפית כורכום
1/2 קופסת תירס (כולל המים)
1 פרסה (לוף)
1/2 חבילת פטרוזילייה

אופן ההכנה

1. קוצצים את הפרסה והפטרוזילייה לחתיכות קטנות.
2. מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, סמיכה ודביקה .
3. ממלאים כף בבלילה ומניחים על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה עד לסיום הבלילה.
4. אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע שחום.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!