המתכון: סלט פסטה קר עם עדשים מונבטות

המצרכים:

250 גרם פסטה מסולסלת מקמח מלא / כוסמין
1/4 כרוב לבן
2 גזרים
קורט מלח הימאלייה
1/2 חבילת סלרי – רק הגבעולים
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם טרי
חופן עדשים ירוקות מונבטות

אופן ההכנה:

1. מבשלים בתוך סיר עם מים רותחים את הפסטה עד שהיא מתרככת. מסננים ושוטפים במים קרים.
2. קוצצים את הכרוב, הסלרי והגזרים לקוביות קטנות ומוסיפים אותם לקערת הפסטה.
3. מנביטים את העדשים: משרים בקערת מים למשך לילה, מסננים את העדשים מהמים ומשאירים להנבטה למשך 48 שעות .
4. מוסיפים את העדשים המונבטות לקערת הסטה והירקות.
5. מתבלים את הסלט במלח, שמן ולימון.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!