סופלה שוקולד

המתכון: סופלה שוקולד

המצרכים

1 כוס קמח מנופה (מלא, שיפון, כוסמין)
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס סוכר קנים אורגני
1/2 כוס קקאו
2 כפות שמן
1 ביצה
1 כוס מים / מיץ תפוזים סחוט

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
2. בעזרת מברשת אפייה מורחים תבניות אישיות בשמן.
3. שופכים מהבלילה אל התבניות האישיות עד לחצי מגובה התבנית.
4. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות למשך 17-20 דקות בלבד.

* הצעה לשדרוג- ניתן להכניס לתוך הבלילה ,לפני כניסתה לתנור, קוביית שוקולד מריר או לבן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • דונאטס

דונאטס

  • שקשוקה

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-05T00:32:37+00:00