סופלה שוקולד

המתכון: סופלה שוקולד

המצרכים

1 כף גדושה של קמח תופח
1 כף גדושה של שוקולית
2 כפות שמן
2 כפות מים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
3. שופכים מהבלילה אל התבניות האישיות עד לחצי מגובה התבנית.
4. מכניסים לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דק.

* הצעה לשדרוג- ניתן להכניס לתוך הבלילה ,לפני כניסתה לתנור, קוביית שוקולד מריר או לבן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-05-19T20:24:12+00:00