המתכון: דונאטס בציפויי שוקולד

המצרכים:

4 כוסות קמח מלא (חיטה, כוסמין, שיפון)
1 כוסות סוכר קנים אורגני
1 כף שמרים יבשים
1.5 כוסות מים חמימים
1 כוס קרם קוקוס
2 כפות שמן קוקוס

 

רוטב השוקולד:

1/2 כוס קקאו
1/4 כוס סוכר קנים
1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את השמרים,המים החמימים והסוכר יחד.
2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה ולשים עד לקבלת בצק קצת דביק (ניתן לקמח את הידיים מעט).
3. קורצים עיגולים מהבצק ויוצרים מכל עיגול נחש.
4. סוגרים את שני הקצוות אחד לשני (מתקבלת טבעת).
5. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמשחים.
6. מערבבים את כל חומרי רוטב השוקולד היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
7. טובלים ברוטב השוקולד את הדונאטס המוכן.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!