המתכון: דונאטס בציפויי שוקולד

המצרכים

4 כוסות קמח מנופה (מלא, כוסמין, שיפון)
1.5 כוסות סוכר קנים אורגני
1 כף שמרים יבשים
1 כוסות מים חמימים
1/2 כוס מים פושרים
2 כפות שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל
תרסיס שמן

רוטב השוקולד

1/2 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר קנים אורגני
1/2 כוס שוקולית
1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה

1. מערבבים את השמרים,המים החמימים והסוכר יחד.
2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק וקצת דביק (ניתן לקמח את הידיים מעט).
3. קורצים עיגולים מהבצק ויוצרים מכל עיגול נחש.
4. סוגרים את שני הקצוות אחד לשני (מתקבלת טבעת).
5. משמנים מחבת פסים וצורבים את טבעות הבצק, כל צד כ-2 דקות, ומוציאים לנייר סופג.
6. מערבבים את כל חומרי רוטב השוקולד היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
7. טובלים ברוטב השוקולד את הדונאטס המוכן.

* הצעה- ניתן לפזר זוכריות צבעוניות מעל הדונאטס (כמו בתמונה).

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!