קוראסונים במילוי שוקולד

המתכון: קוראסונים במילוי שוקולד

קוראסונים במילוי שוקולדהמצרכים לבצק

3 כוסות קמח מנופה (מלא, כוסמין, אורגני)
1 כוס סוכר קנים אורגני
1 כף שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
3 כפות שמן קוקוס
1 כפית תמצית וניל

המצרכים למילוי

1 כוס קקאו
1 כוס סוכר
חצי חבילת שוקולד מריר
3/4 כוס מים חמים

אופן ההכנה

1. מערבבים יחד את השמרים המים החמימים והסוכר.
2. מערבבים את שאר חומרי הבצק ומוסיפים את תערובת השמרים.
3. לשים עד לקבלת בצק אחיד אך דביק מעט.
4. קורצים מהבצק עיגולים ומשטחים לפיתה גדולה.
5. חותכים כל עיגול לרבעים (מתקבלים 4 משולשים).
6. ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים את שאר חומרי המילוי יחד עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
7. מניחים כמות נדיבה מהמילוי על הבצקים ,בחלק הרחב והחיצוני של משולש הבצק.
8. מגלגלים פנימה את הבצק (מעל המילויי) לכיוון החלק הצר של משולש הבצק.
9. מניחים את הקוראסונים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בחוזק התנור).

* ניתן לסגור את הקוראסונים בצורות שונות ומיוחדות

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-04T23:41:18+00:00