המתכון: גביניות לשבועות

גביניות לשבועות

ה-גביניות הכי טובות בעולם כולו!!!!!

גם אם תלכו לקונדיטורייה/ המאפייה הכי טובה בארץ, לא תצליחו למצוא גביניות כאלה טעימות!!! אתם חייבים להכין כדי לדעת על מה אני מדברת. רק לאחר שתכינו- תבינו וכנראה שלקנות- כבר לא יבוא בחשבון 🙂

המצרכים לבצק

1 קילו קמח מנופה (מלא, שיפון, כוסמין)
1.5 כוסות סוכר קנים אורגני
5 כפות שמן קוקוס
1 שקית שימרית
3 ביצים
קורט מלח
1 כף תמצית וניל
2 כוסות מים חמים

המצרכים למילויי

250 גר' גבינה לבנה
1 מיכל שמנת חמוצה
1 כוס קורנפלור
1 כוס צימוקים לבנים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את הקמח והמלח.
2. מוסיפים לקערה את השמרים,הסוכר, הביצים, שמן הקוקוס, תמצית הוניל והמים.
3. לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק (אם צריך מוסיפים מעט קמח לעבודה עם הבצק).
4. משאירים להתפחה כשעה.
5. קורצים עיגולים מהבצק ומשאירים להתפחה לעוד חצי שעה.
6. משטחים כל עיגול בצק לפיתה דקה.
7. מערבבים את כל מרכיבי המילויי ומניחים במרכז הפיתה.
8. מרימים את צד ימין של הבצק וסוגרים על המילויי ואז מרימים את צד שמאל של הבצק וסוגרים על קצה הבצק שמכסה את המילויי.
9. לוחצים קלות על מרכז הגבינייה עד שהמילויי מציץ מהצדדים.
10. מברישים בביצה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.

* ניתן לפזר אבקת סוכר מעל הגבינייה בעת ההגשה

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!