בורקסים תפוחי אדמה בשלל צורות

המתכון: בורקסים בשלל צורות- יאמייי 🙂

בורקסים בשלל צורות

נתקעתם בלי בורקסיםם??? שכחתם לקנות?? בואו תראו איך אפשר להכין בורקסים כל כך הקלות, בפשטות ונוחות.
הבורקסים יוצאים פריכים וטעימים!!

המצרכים

1 ק"ג בצק עלים
תפו"א מבושלים
חופן זיתים סורים
חופן שומשום
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

1. מועכים את תפו"א המבושלים לפירה ומתבלים במיקס תבלינים.
2. חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל שרוצים.
3. מרדדים מעט את בצק העלים ומניחים במרכז כל ריבוע מעט מהפירה ו/או מהזיתים.
4. סוגרים את הבצק על המילוי ומהדקים היטב.
5. ניתן לפזר שומשום מעל
6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

* ניתן לסגור את הבצק בצורת רולדה, משולש, ריבוע, חצי ירח ועוד

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!






2017-06-19T12:20:10+00:00