בורקסים בשלל צורות

המתכון: בורקסים בשלל צורות

בורקסים בשלל צורותהמצרכים

1 ק"ג בצק עלים
תפו"א מבושלים
חופן זיתים סורים
1 ביצה
חופן שומשום
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

1. מועכים את תפו"א המבושלים לפירה ומתבלים במיקס תבלינים.
2. חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל שרוצים.
3. מרדדים מעט את בצק העלים ומניחים במרכז כל ריבוע מעט מהפירה ו/או מהזיתים.
4. סוגרים את הבצק על המילוי ומהדקים היטב.
5. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

* ניתן לסגור את הבצק בצורת רולדה, משולש, ריבוע, חצי ירח ועוד

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • דונאטס

דונאטס

  • שקשוקה

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2017-03-05T00:47:52+00:00