המתכון: בורקסים בשלל צורות

המצרכים

1 ק"ג בצק עלים
תפו"א מבושלים
חופן זיתים סורים
1 ביצה
חופן שומשום
מיקס תבלינים: כורכום, כמון, מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

1. מועכים את תפו"א המבושלים לפירה ומתבלים במיקס תבלינים.
2. חותכים את בצק העלים לריבועים בגודל שרוצים.
3. מרדדים מעט את בצק העלים ומניחים במרכז כל ריבוע מעט מהפירה ו/או מהזיתים.
4. סוגרים את הבצק על המילוי ומהדקים היטב.
5. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

* ניתן לסגור את הבצק בצורת רולדה, משולש, ריבוע, חצי ירח ועוד

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!