המתכון: כוסמת ועדשים (טבעוני)

המצרכים

1 בצל יבש
2 גזרים
2 גבעולי סלרי (עם העלים)
כוס עדשים
כוס כוסמת
3 כוסות מים
2 כפות שמן זית
2 שיני שום טריים
תבלינים לפי הטעם: מלח, כורכום, כמון, פלפל שחור, פפריקה, עלי דפנה.

אופן ההכנה

1. קוצצים את הבצל, הגזר והסלרי לקוביות.
2. מחממים שמן בסיר, ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים לבצל המטוגן, את קוביות הגזר והסלרי ומערבבים.
3. שוטפים היטב את הכוסמת והעדשים ומוסיפים לסיר עם הבצל הגזר והסלרי.
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
5. כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים.
6. המאכל מוכן כשלא נשארו מים בסיר.
7. לפני ההגשה כותשים את שיני השום לתוך התבשיל, מערבבים היטב ומגישים.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!