וופל בלגי

המתכון: ופל בלגי (טבעוני)

וופל בלגי - טבעוניהמצרכים ל-10 יחידות

1 תמר מג'הול
1 כוס חלב קוקוס
2 כפות שיבולת שועל
קורט מלח
2 כפות סוכר שטוחות
2 כפות שמן קוקוס (+מעט שמן לשימון הכלי(
1 כף מיץ לימון טרי
1/2 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח כוסמין מלא
2 כפיות שטוחות אבקת אפיה

אופן ההכנה

1. טוחנים בבלנדר את כל המצרכים למעט הקמח ואבקת האפייה, עד קבלת נוזל חלק.
2. מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה (הניפוי תורם לאווריריות), יוצקים פנימה את הנוזל הטחון וטורפים מעט עם מטרפה.
3. מחממים את מכשיר הוופל, מכינים כוס עם מעט שמן ומברשת. כשהמכשיר חם מברישים את החריצים במעט שמן ויוצקים מהבלילה. מטים את המכשיר קדימה אחורה שמאלה וימינה על מנת שהבלילה תתפשט באופן שווה בין החריצים. כשהנורה נדלקת הוופל מוכן.
4. פותחים את המכשיר ומוציאים את הוופל. מחממים כדקה את המכשיר, משמנים עם מברשת ומכינים את כל הבלילה.
*הצעת הגשה- מגישים עם סלט פירות טרי.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

  • דונאטס

דונאטס

  • שקשוקה

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

  • צורות משוקולד

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!





2016-12-12T19:19:56+00:00