המתכון: שטרודל תפוחי עץ

המצרכים לבצק

1 ק"ג קמח מנופה (מלא, כוסמין, שיפון)
4 כפות שמן קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס סוכר קנים אורגני

המצרכים למילוי

3 תפוחים ירוקים חתוכים לחתיכות קטנות
1/2 כוס סוכר קנים אורגני
2 כפיות קינמון

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל מצרכי הבצק בקערה עד לקבלת בצק אחיד,רך ומעט דביק.
2. משטחים את הבצק לפיתה דקה.
3. מניחים את כל מצרכי המילויי במרכז הבצק ומסדרים את התפוחים לרוחב.
4. מקפלים את הבצק משני הצדדים על המילויי ומהדקים היטב.
5. מניחים את השטרודל בתוך תבנית עם נייר אפייה.
6. מורחים מעל הבצק מי סוכר בעזרת מברשת אפייה.
7. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.

* הצעה- ניתן לפזר אבקת סוכר מעל השטרודל האפויי.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!