אלפאחורס במילוי ריבת חלב

המתכון: אלפאחורס במילוי ריבת חלב

אלפאחורס במילוי ריבת חלב

אלפאחורס במילוי ריבת חלב

יאמי יאמי יאמי!! אין מעכשיו לא תוכלו לקנות יותר אלפאחורס! אתם הולכים להתמכר ליצירה שלכם!! אתם פשוט חייבים אבל חייבים להכין!!

המצרכים

400 ג' קורנפלור
100 ג' חמאה
100 ג' אבקת סוכר
80 ג' אבקת פודינג וניל
1 כפית אבקת אפייה
10 חלמונים (גודל L)
ריבת חלב וקוקוס – למילוי

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים (למעט החלמונים).
2. מוסיפים את החלמונים ומעבדים לבצק דביק.
3. מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים.
4. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 125 מעלות למשך 15 דקות.
5. מורחים ריבת חלב וטובלים את הצדדים בקוקוס.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

שקשוקה

  • שטרודל תפוחי עץ

שטרודל תפוחי עץ

  • קרפ צרפתי

קרפ צרפתי

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!






2017-06-25T12:32:58+00:00