המתכון: אלפאחורס במילוי ריבת חלב

אלפאחורס במילוי ריבת חלבהמצרכים

400 ג' קורנפלור
100 ג' חמאה
100 ג' אבקת סוכר
80 ג' אבקת פודינג וניל
1 כפית אבקת אפייה
10 חלמונים (גודל L)
ריבת חלב וקוקוס – למילוי

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל החומרים (למעט החלמונים).
2. מוסיפים את החלמונים ומעבדים לבצק דביק.
3. מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים.
4. מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים בחום של 125 מעלות למשך 15 דקות.
5. מורחים ריבת חלב וטובלים את הצדדים בקוקוס.

בתאבון 🙂

מתכונים חדשים באתר:

דונאטס

שקשוקה

שטרודל תפוחי עץ

קרפ צרפתי

צורות משוקולד

קטגוריות המתכונים

0526989474

צרו קשר

רוצים גם אתם אירוע טעים במיוחד?
צרו קשר!